Cants Als Malsons

by Tano!

supported by
/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
  Purchasable with gift card

    name your price

   

 • Full Digital Discography

  Get all 33 krimskramz releases available on Bandcamp and save 50%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Demo, Cants Als Malsons, onesidedlp, D, Kurobe, Remap, Drei Affen / Coma Regalia - Split, Bajo la influencia, and 25 more. , and , .

  Purchasable with gift card

    €65.23 EUR or more (50% OFF)

   

1.
01:29
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

about

krimskramz 033

credits

released January 25, 2018

Recorded and mixed by Santi Garcia & Borja Pérez @ Ultramarinos Costa Brava (28 Abril 2018) / Mastered by Victor Garcia @ Ultramarinos Mastering / Artwork by Xavi Forné (Error!Design) 
TANO! Oskar Garcia & Victor Pelusa

Infos and orders here:
krimskramz.com/produkt/tano-cantsalsmalsons-12-lp/

license

all rights reserved

tags

about

krimskramz Barcelona, Spain

Krimskramz is a DIY label. It has been founded in the beginning of 2015 in Würzburg, Germany and has been relocated to Barcelona in the end of 2015.
No relocation of genre has taken place, but from focusing on Emo and Punk the label has opened up to additional genres.

krimskramz.com
... more

contact / help

Contact krimskramz

Streaming and
Download help

Redeem code

Track Name: Mala Llavor
De bon matí el camperol de la masia va sortir. Sorpresa va ser al descobrir que el cultiu està viu. El dimoni li somriu mentre el seu destí li escriu. Com no es va poder adonar quan les va plantar que la mala llavor mai no morirà? Sempre el perseguirà.
Track Name: Estels Oposats
Cavalcaren bosc a través en negra nit, el cel rogent, entre les branques van presenciar com el campanar s’enderrocà. “No ens vulgueu domesticar, que sigui el foc el que ens unirà. Serem estels oposats potser, però ni tu ni ningú pot dir qui amb qui”.
Track Name: L'Ampolla del Vi Blau
Fugiu, fugiu cap el mar, deixeu la terra on us heu criat. Diuen que la van trobar en un vaixell enfonsat. Diuen que els pirates la bevien d’amagat. De coves a tabernes l’historia ha fet camí. L’ampolla del vi blau ja es aquí. L’ampolla del vi blau, qui se la beu es torna babau. Corre per la sang de sastres i flequers. Verí apoderat de places i carrers. A la terra blava ja no s’hi pot estar, no queda més opció, al mar hem de tornar.
Track Name: La Gran Riuada
Encara que l’hivern fou molt llarg i l’ametller va sortir amarg, va arribar el que en van dir la gran riuada. Els ancians solien avisar: “En dies de pluja no passeu pel carrer de baix, no fos cas que comenci el desglaç”. Tot s’inundarà. Tot fluirà. Tot florirà.
Track Name: El Pou de les Rates
Al final de cada estiu les tiraven en un pou sense aigua. “Que mai puguin arribar al riu!”. Mil llunes varen passar, sota terra van niar i del pou van escapar. Ara entre bigues i taulats, les rates a les vostres llars, la nova fòbia popular.
Track Name: Les Ruïnes del Demà
Qui es podia imaginar que tot podria ser veritat. Ja sigui per un simple error o una torsió espai-temporal, arqueologia accidental: “Ara que estàs al futur, en aquest futur. Ara que tot ja s’ha acabat, ara que tot ja s’ha cremat, una abraçada des del passat.”

If you like Cants Als Malsons, you may also like: